Som du vil = As you like it

Som du vil = As you like it - William Shakespeare | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
William Shakespeare
DIMENSJON
4,23 MB
FILNAVN
Som du vil = As you like it.pdf
ISBN
8437813577291

BESKRIVELSE

Rosalind er heltinna i denne komedien frå 1599-1600. Ho er dotter av ein hertug som er blitt avsett og fordriven av ein svikefull bror. Far hennar har flykta til Ardennarskogen, medan Rosalind er blitt igjen ved farbrorens hoff. Men så blir ho forelska i Orlando, som også må flykte fordi bror hans vil ha arven hans, og ønskar livet av han. Rosalind blir forvist av onkelen, og drar til Ardennarskogen, forkledd i mannsdrakt, saman med kusina si. Det varer ikkje lenge før dei støyter på Orlando, men Rosalind gir seg ikkje til kjenne. Med etterord av Therese Bjørneboe

Og A13 Bionic, vår raskeste chip noen gang. Noe du vil forberede deg til, forstå mer av eller lære av. Hold deg til en hendelse om gangen, og beskriv konkrete og spesifikt situasjonen du vil rydde i.

Her er Shakespeare på høyden som forfatter av morsomme… Som dere vil ha det / As you like it av William Shakespeare Shakespearejubileumsåret 2016 er ikke over før rakettene smeller, så jeg klarte å skvise inn en bok til. Denne gangen har jeg lest skuespillet As you like it , som det er skrevet, altså som skuespill, uten fortellerstemme, men kun med replikkveksling. Tittelen As you like it er på norsk tidliger oversatt med «Som dere liker det».

RELATERTE BØKER