Som du vil = As you like it

Som du vil = As you like it - William Shakespeare | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
William Shakespeare
DIMENSJON
7,87 MB
FILNAVN
Som du vil = As you like it.pdf
ISBN
9746497710290

BESKRIVELSE

Rosalind er heltinna i denne komedien frå 1599-1600. Ho er dotter av ein hertug som er blitt avsett og fordriven av ein svikefull bror. Far hennar har flykta til Ardennarskogen, medan Rosalind er blitt igjen ved farbrorens hoff. Men så blir ho forelska i Orlando, som også må flykte fordi bror hans vil ha arven hans, og ønskar livet av han. Rosalind blir forvist av onkelen, og drar til Ardennarskogen, forkledd i mannsdrakt, saman med kusina si. Det varer ikkje lenge før dei støyter på Orlando, men Rosalind gir seg ikkje til kjenne. Med etterord av Therese Bjørneboe

Nytt dobbelt kamerasystem med ultravidvinkel og Nattmodus. Heldagsbatteri.

Pekefinger: Følelser Tenk etter og beskriv hva du føler når du tenker på det som skjedde eller som du tror kommer til å skje. Directed by Kenneth Branagh. With Takuya Shimada, Brian Blessed, Richard Clifford, Bryce Dallas Howard.

RELATERTE BØKER