Sola og nordavinden

Sola og nordavinden - Anne B. Ragde | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne B. Ragde
DIMENSJON
9,23 MB
FILNAVN
Sola og nordavinden.pdf
ISBN
1576888171666

BESKRIVELSE

Sola og nordavinden kan ikke bli enige om hvem som er sterkest. En dag bestemmer de seg for å måle krefter. Hvem klarer å få mannen på jorda til å ta av seg kappen? Æsops fabler er klassiske fortellinger som vi har hørt hele livet - men aldri før har de blitt fortalt på denne måten! Anne B. Ragde har gjendiktet fablene på sin sprudlende, gøyale måte. Den prisbelønte illustratøren Bendik Kaltenborn har tegnet et flott og morsomt univers. Dette er verdenslitteratur for en ny generasjon, perfekte til høytlesning for barn og barnebarn i alderen tre til åtte år. Eller som noen av de første bøkene barnet leser selv.

... Gutten som gikk til nordavinden og krevde igjen melet - Duration: 13:43.

Bodødialekten har fleire fellestrekk med saltenmål som tonefall, apokope og palatalisering, men han skil seg frå saltenmål ved å ha mindre apokope og eit forenkla bøyingsmønster i substantiv og verb (Fiva 1996). Kjøp Sola og nordavinden fra Tanum Sola og nordavinden kan ikke bli enige om hvem som er sterkest. En dag bestemmer de seg for å måle krefter.

RELATERTE BØKER