Sånn passer du en mamma

Sånn passer du en mamma - Jean Reagan | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean Reagan
DIMENSJON
3,80 MB
FILNAVN
Sånn passer du en mamma.pdf
ISBN
6305806249275

BESKRIVELSE

Sjarmerende om foreldre og barn! Morsom og gjenkjennelig bildebok om å snu rollene på hodet: Med denne boka blir du garantert en ekspert på å sitte barnevakt for mamma. Hvordan vekker du henne om morgenen? Hvordan kler du på henne? Hva gjør du hvis hun kjeder seg? Eller ikke vil smake på all maten? Og ikke minst: Hva kan dere leke sammen? En garantert favoritt for både store og små! "Morsomme tegninger med masse detaljer. Du ler høyt!" Kirkus Reviews

Pris kr 199. Se flere bøker fra Jean Reagan. Handler du på vegne av et offentlig bibliotek, en skole eller en bedrift? Du kan kontakte kundesenteret på e-post [email protected] eller telefon 22 02 87 01 for hjelp og informasjon.

Sånn passer du en pappa (BOK) Jean Reagan 129 00. Kjøp.

RELATERTE BØKER