Reflekterende prosesser i praksis

Reflekterende prosesser i praksis Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,57 MB
FILNAVN
Reflekterende prosesser i praksis.pdf
ISBN
8003906973476

BESKRIVELSE

Bidragsyterne i denne boken forteller om sin interesse for og erfaring med reflekterende prosesser i en terapisituasjon, og viser hvordan dette fungerer i praksis gjennom å beskrive sine arbeidsmetoder. Har litteraturliste og stikkordregister.

Til slutt gir fokuspersonen en tilbakemelding til gruppen på hva han/hun synes har vært nyttig 7. De andre skriver deretter ned for seg selv hva de lærte under prosessen. Bestemor Magda, Malin og den gamle klesklypa bok - Lillemor Vatn .pdf Pris: 370,-.

Beskrivelse. Bidragsyterne i denne boken forteller om sin interesse for og erfaring med reflekterende prosesser i en terapisituasjon, og viser hvordan dette fungerer i praksis gjennom å beskrive sine arbeidsmetoder. Bidragsyterne i denne boken forteller om sin interesse for og erfaring med reflekterende prosesser i en terapisituasjon, og viser hvordan dette fungerer i praksis gjennom å beskrive sine arbeidsmetoder.

RELATERTE BØKER