Reflekterende prosesser i praksis

Reflekterende prosesser i praksis En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,65 MB
FILNAVN
Reflekterende prosesser i praksis.pdf
ISBN
8156832365744

BESKRIVELSE

Bidragsyterne i denne boken forteller om sin interesse for og erfaring med reflekterende prosesser i en terapisituasjon, og viser hvordan dette fungerer i praksis gjennom å beskrive sine arbeidsmetoder. Har litteraturliste og stikkordregister.

Det varierer om veilederen selv deltar i reflekterende team. Noen få er klare på at de aldri gjør det, og at det bryter med forutsetningene for reflekterende team som metode om de som veiledere skal delta med egne refleksjoner. Reflekterende prosesser i praksis - heftet, Norsk, 2007.

Ifølge læreplanen i norsk skal elevene blant annet lære å skrive reflekterende tekster. Reflekterende tekster kan forstås som tekster hvor elevene utforsker et tema.

RELATERTE BØKER