Raiders hevn ; Før lokket på kista smeller

Raiders hevn ; Før lokket på kista smeller - J.D. Hardin | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.D. Hardin
DIMENSJON
9,82 MB
FILNAVN
Raiders hevn ; Før lokket på kista smeller.pdf
ISBN
6800790320014

BESKRIVELSE

Raiders hevnDa Raider ankommer Abilene for å slutte seg til Doc, partneren sin, får han en grusom beskjed: Han er død! Saken de hadde fått beskjed om å løse, var innviklet. Et bankran, et drap, en syndig og vakker kvinnelig agent ... Raider forsøker å finne Docs grav, hvis det nå er sant at han er død. Men i veien for ham står tre krigerske brødre og deres gale mor.Før lokket på kista smellerDe var litt av en gjeng, de fire Greenleaf-brødrene. Ingen visste hvor mange ran, drap og overfall de sto bak. Men selve sjefen var mamma Greenleaf. Det blir litt av en utfordring for de to Pinkerton-detektivene å få tilbake Adams-gullet.

) Les 14 artikler på 12 år + 3 essays boken i PDF, ePUB, MOBI format på fondueoost.nl nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Dag Solstad.

Postadresse: 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: + 47 21 61 65 00 Organisasjonsnummer: 948 061 937 Raiders gull/100 mann - kidnappet! Dobbel Western 289. J.D.

RELATERTE BØKER