Nymånenatt (Solstorm 2)

Nymånenatt (Solstorm 2) - May Grethe Lerum | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Grethe Lerum
DIMENSJON
5,91 MB
FILNAVN
Nymånenatt (Solstorm 2).pdf
ISBN
8739433263703

BESKRIVELSE

Bok nummer to i Solstorm-serien. Etter solstormen må femten år gamle Maja og hele samfunnet klare seg uten elektrisitet. Forskjellen på fattig og rik handler nå om liv og død. Da kryper de fram: dommedagspredikantene, de korrupte, rottene. Men krisetider skaper også helter og heltinner - av de som eier et glødende hjerte og en sterk sans for rettferdighet.Alder: 12+

Forskjellen på fattig og rik handler plutselig om liv eller død, men krisen skaper også helter og heltinner med rettferdighetssans og glødende hjerter. Tittel: Himmelslør( Solstorm 1)*Forfatter: May Grethe LerumForlag: AschehougUtgitt: 2011Sideantall:309Innbinding: Innbundet/HardcoverKilde: Lånt på biblioteket*del av en bokserie( Bok nr 2 "Nymånenatt "Solstorm 2) kommer ut midten av mai 2012Om boken:Glem det du tar for gitt.Samfunnet fungerer ikke.Ingenting er som før. Det er like før jul. Solstorm 1-3, av May Grethe Lerum 23/01/2014 av Pihlippa Kommenter innlegget May Grethe Lerums trilogi 'Solstorm' vekket min nysgjerrighet siden den handler om et realistisk scenario - et massivt utbrudd på solen vil kunne slå ut de elektriske forsyningene på store deler av kloden, og endre hverdagen i et høyteknologisk samfunn som Norge dramatisk. Nymånenatt.

Jeg syntes starten på serien var fascinerende (med noen forbehold). Solstorm 2 - Nymånenatt. Bok nummer to i Solstorm-serien.

RELATERTE BØKER