Mindfulness

Mindfulness - J.A. Hazeley, J.P. Morris | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.A. Hazeley, J.P. Morris
DIMENSJON
6,47 MB
FILNAVN
Mindfulness.pdf
ISBN
2353574743341

BESKRIVELSE

Mindfulness er den mentale bevegelsen som balanserer hårfint mellom åndelig harmoni og hånlig gapskratt. Din reaksjon på denne boken vil fortelle deg om du er mer disponert for det ene eller det andre. Den kunnskapen kan du siden bruke. Denne bokserien er spesiallaget for å hjelpe voksne mennesker med å hanskes med livet. Alle bøkene har store bokstaver, nøye utvalgte ord, lettfattelig samspill mellom tekst og bilder og bruk av gjentakelser og humor som pedagogisk virkemiddel. Det gjør bøkene godt egnet til å få voksne mennesker til å tenke at de klarer seg helt utmerket i livet sitt.

På norsk kalles mindfulness ofte oppmerksomt nærvær og oppmerksomhetstrening. . Mindfulness - 7 øvelser i oppmerksomt nærvær.

Påmeldingsfrist 15. mai. Mindfulness - a review of knowledge status and relevance for psychological treatment Mindfulness is a non-judgmental awareness of present-moment experience.

RELATERTE BØKER