Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid

Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid - Vigdis Bunkholdt, Inge Kvaran | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Bunkholdt, Inge Kvaran
DIMENSJON
6,17 MB
FILNAVN
Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid.pdf
ISBN
7397029725727

BESKRIVELSE

Boka gir en innføring i rammene for barneverntjenestens arbeid: dets formål, oppgaver, organisering og oppgavefordelingen mellom de ulike forvaltningsnivåene. Boka behandler lovgrunnlaget for meldinger til barnevernet og hvordan barnevernsarbeidere kan foreta undersøkelser av barns omsorgssituasjon og treffe vedtak etter loven om hjelpetiltak og omsorgstiltak. Lov om barneverntjenester og FNs barnekonvensjon utgjør de viktigste lovmessige rammene for dette arbeidet.Med utgangspunkt i dette og i nyere forskning, og med teoretisk grunnlag i tilknytningsteori og salutogenese, gir boka anvisninger om det praktiske arbeidet innenfor alle deler av barnevernfaglig praksis: undersøkelsesarbeid, hjemmebaserte tjenester og fosterhjems- og institusjonsplassering. Det legges vekt på samarbeidet mellom barnevern og ulike instanser som NAV, psykisk helsevern for barn og unge, skole og barnehage.Les anmeldelse av Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid i Fontene.

Mer kunnskap i barnevernstjenestene skal gi et bedre barnevern for barn og familier og tryggere medarbeidere. Last ned strategien her (PDF).

Flere av samme forfatter. Vigdis Bunkholdt Fosterhjemsarbeid .

RELATERTE BØKER