Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid

Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid - Vigdis Bunkholdt, Inge Kvaran | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Bunkholdt, Inge Kvaran
DIMENSJON
10,2 MB
FILNAVN
Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid.pdf
ISBN
4083279643311

BESKRIVELSE

Boka gir en innføring i rammene for barneverntjenestens arbeid: dets formål, oppgaver, organisering og oppgavefordelingen mellom de ulike forvaltningsnivåene. Boka behandler lovgrunnlaget for meldinger til barnevernet og hvordan barnevernsarbeidere kan foreta undersøkelser av barns omsorgssituasjon og treffe vedtak etter loven om hjelpetiltak og omsorgstiltak. Lov om barneverntjenester og FNs barnekonvensjon utgjør de viktigste lovmessige rammene for dette arbeidet.Med utgangspunkt i dette og i nyere forskning, og med teoretisk grunnlag i tilknytningsteori og salutogenese, gir boka anvisninger om det praktiske arbeidet innenfor alle deler av barnevernfaglig praksis: undersøkelsesarbeid, hjemmebaserte tjenester og fosterhjems- og institusjonsplassering. Det legges vekt på samarbeidet mellom barnevern og ulike instanser som NAV, psykisk helsevern for barn og unge, skole og barnehage.Les anmeldelse av Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid i Fontene.

Kunnskap alene er ikke nok, man må også vite å sette kunnskapen i bruk. Man må evne å gjøre om kunnskap til ... Ønsker du å laste ned en Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid og andre bøker av forfatteren Vigdis Bunkholdt. "Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid" gir en innføring i rammene for barneverntjenestens arbeid: dets formål, oppgaver, organisering og oppgavefordeling mellom de ulike forvaltningsnivåene.

Med utgangspunkt i de lovmessige rammene for barnevernsarbeid og i nyere forskning, ... Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid Vigdis Bunkholdt , Inge Kvaran Boka gir en innføring i rammene for barneverntjenestens arbeid: dets formål, oppgaver, organisering og oppgavefordelingen mellom de ulike forvaltningsnivåene. Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid. 400,00 kr 400,00 kr; Spar 229 kr Hva er kunnskap og kompetanse? Når man skal vurdere elevenes kompetanse, bør man ha klart for seg hva kompetanse egentlig betyr.

RELATERTE BØKER