Kjære Kongen

Kjære Kongen - Ole Paus | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Paus
DIMENSJON
12,11 MB
FILNAVN
Kjære Kongen.pdf
ISBN
3634535900862

BESKRIVELSE

Hovedpersonen bor i feriekolonien Ramsyland, et sted som forveksling ligner kongeriket Norge. Eller som han sier det selv: "Ramsyland er et tøyserike for feilernærte gåter". Den tidligere teologistudenten har basecamp i et rom bak Esthers Sorgbinderi. Han finner dagens tekst i søppelbøttene, og lever ellers av et enkelt liv viet sin misjonsidé: Å påtvinge folk en god gjerning.

Jeg tillater meg å sitere fra noen av kongens utmerkede taler: «Vi feirer også en grunnleggende styrke - som vi i disse dager virkelig opplever verdien av: Tilliten. Vår tillit til hverandre. Kjære, gode kongen vår .

Det er ikke funnet alvorlig sykdom. Kongen forventes å bli utskrevet før helgen,» står det i en pressemeldingen. - Kjære alle sammen, vi beholder oss i en situasjon som er uvirkelig og skremmende, og fremdeles er vi bare i starten av noe vi ikke kjenner konsekvensen av, sa kongen. Det er trøst i alle de gode minnene og vakre ordene som har blitt formidlet om pappaen til tre av våre kjære barnebarn, sa kongen i sin nyttårstale, som ble sendt på NRK nyttårsaften. - Kjære Kongen.

RELATERTE BØKER