Jeg elsker enhjørninger. Proppfull av morsomme oppgaver, bobleklistremerker og søte trykk ut-figurer av enhjørninger!

Jeg elsker enhjørninger. Proppfull av morsomme oppgaver, bobleklistremerker og søte trykk ut-figurer av enhjørninger! Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,59 MB
FILNAVN
Jeg elsker enhjørninger. Proppfull av morsomme oppgaver, bobleklistremerker og søte trykk ut-figurer av enhjørninger!.pdf
ISBN
6215229295801

BESKRIVELSE

Ha det gøy med aktivitetene i denne boka! Bruk fargeblyanter og fargelegg, tegn og fullfør de gnistrende aktivitetene på hver side.Trykk ut og pynt figurene, bokmerkene, dørskiltet, spillet og kortene. Du kan bruke klistremerkene i boka til å gjøre ferdig trykk ut- figurene eller hvor du vil! Når du har tatt ut klistremerkene, kan du bruke omslaget som ramme for å stille ut de fineste bildene dine.

og sist, men ikke minst bonden og bondekona! Hvis du mangler litt gnist i forholdet, eller bare ønsker å uttrykke hva du føler, kan du følge Redbooks 20 måter å si jeg elsker deg uten ord: Det er de små ting som teller 1. Og av en eventuell mangel på bekreftelse på akkurat det språket. - Og så tar man gjerne for gitt at den beste måten å vise sin kjærlighet på, er slik man selv foretrekker det, sier ... Jeg legger dette i å si at jeg elsker ham: "Jeg ønsker å ha deg i livet mitt, og bare tanken på å ikke ha deg i livet mitt er smertefullt.

Se hva jeg kan. Aktivitetsbok for små genier.

RELATERTE BØKER