Isbjørnmysteriet

Isbjørnmysteriet - Mona Grivi Norman | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mona Grivi Norman
DIMENSJON
12,45 MB
FILNAVN
Isbjørnmysteriet.pdf
ISBN
4067302396916

BESKRIVELSE

Hanna og Theo får bli med når Marisol og Tom reiser til Svalbard med et forskningsskip. Her har flere isbjørner blitt funnet utsultet, og ingen forstår hvorfor. Det blir en reise Hanna og Theo aldri kommer til å glemme. De får kjøre snøskuter, se nordlys og overnatte utendørs. Men hva skjer når en sulten isbjørn kommer inn i leiren deres? Og hvem har skylden for at isbjørnene ikke lenger får i seg mat? Isbjørnmysteriet er femte bok i serien om Dyrehagedetektivene Hanna og Theo. Boka er gjennomillustrert av Isabell Martinsen og har egne faktasider om isbjørner bakerst. Serien passer fint for ferske lesere.

Finnes som: Valgt materialtype: Bok (2020) Velg materialtype Bok (2020) Hurtiglenker. Mer informasjon om Isbjørnmysteriet; Relatert informasjon; Du må være innlogget og ... "Isbjørnmysteriet" er femte bok i serien om Dyrehagedetektivene Hanna og Theo.

Mona Grivi Norman Isabell Martinsen (il.) Innbundet. kr 229,-På lager.

RELATERTE BØKER