Helsefagarbeidaren

Helsefagarbeidaren - Kari Arntzen, Torun Augland, Marie Bakås, Anne Grethe Solhaug | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Arntzen, Torun Augland, Marie Bakås, Anne Grethe Solhaug
DIMENSJON
9,1 MB
FILNAVN
Helsefagarbeidaren.pdf
ISBN
1393432897576

BESKRIVELSE

Helsefremmande arbeid i kvardagen inngår i serien "Helsefagarbeideren". I denne boka finner du kompetansemål fra programfagene Helsefremmende arbeid og Yrkesutøvelse. Hovedtema i denne boken er brukerens trivsel og hverdag. Læreverket forsøker å svare på en rekke spørsmål om helse ut fra ulike problemstillinger og brukergrupper. Det handler om livsstil, fysiske og sosiale aktiviteter, og det handler om yrkesliv, rehabilitering og arbeidsmiljø. Hvordan kan eldre og funksjonshemmede bli mer selvhjulpne og hvorfor er dette så viktig? Hvordan kan vi forebygge ulykker som spesielt eldre er utsatt for, med enkle tiltak og hjelpemidler? Boken yrkesretter fremstillingen gjennom å sette fokus på grunnleggende kunnskap som er særlig aktuell for helsefagarbeidere.Boka inneholder kapitler om helse, livsstil, levekår, forebyggende og helsefremmende arbeid, habilitering og rehabilitering, aktiviteter i hverdagen, hjelpemidler og tilgjengelighet, arbeidsmiljø, HMS og internkontroll, forebygging av ulykker og førstehjelp for helsefagarbeideren. Kapitlene starter med det teoretiske stoffet for Vg2. Deretter kommer Vg3-stoffet, som er en praktisk videreføring av Vg3-stoffet.De andre bøkene i serien heter "Sykdommer, pleie og behandling", bd. 1 og 2, "Kommunikasjon og samhandling" og "Lovgivning og faglig forsvarlighet".

Sykepleiere kan gjøre en avgjørende forskjell. Kurs i legemiddelhåndtering for helsefagarbeidere og assistenter - Revidert 01/01 2020. Gå til påmelding.

Virksomhetene trenger i størst grad flere tømrere og snekkere, elektrikere og rørleggere. Det er viktig med mange gode helsefagarbeidere i tiden framover, og det er viktig at også unge menn oppfordres til å søke dette yrket. Sentrale arbeidsområder er: utøvelse av faglig forsvarlig og omsorgsfull helsehjelp, med brukeren i sentrum; Pris: 334,-.

RELATERTE BØKER