Gårdsøl

Gårdsøl - Lars Marius Garshol | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Marius Garshol
DIMENSJON
10,3 MB
FILNAVN
Gårdsøl.pdf
ISBN
9716245382913

BESKRIVELSE

En engasjerende og sprudlende bok om ølDet opprinnelige norske ølet var det som ble brygget på gårdene i den tiden det var lovpålagt å brygge sterkøl. Og til alle ølentusiasters store glede - fortsatt brygges det øl på tradisjonelt vis mange steder i landet. Tradisjonene rundt ølbrygging er mange, og et lite gløtt inn i denne verden er spennende og gir et innblikk av hvordan øl påvirket oss både før og nå.Gårdsøl er en reise fylt med undring og glede over alt det som putrer og gjærer i kjellere og bryggerhus. Øl som smaker helt annerledes enn det som du kan kjøpe. Einerkvister, lokale urter, malt - alt dette er med på å gi drikken særpreg og karakter.Forfatteren har besøkt mange ølbryggere som deler av det de har lært om brygging opp gjennom generasjoner, og som fortsatt brygger etter gamlemetoden. En metode som går på tvers av alt det teorien sier. Men det fungerer utmerket og resultatet blir helt særegent, veldig smakfullt og helt ulikt annet øl.Det er selvsagt med oppskrifter og bryggemetoder for gårdsøl fra flere distrikter. Men også oppskrift på mjød - selveste gudedrikken - for de som vil forsøke seg på noe spesielt til en spesiell anledning. En bok for alle som elsker godt drikke.

Ølet er fyldig med god smak av korn og tørket frukt. Norges største utvalg i ølsett! Vi har oppskrifter frå blant anna 7 Fjell Bryggeri, Kinn Bryggeri, Voss Bryggeri og Ægir Bryggeri. Kjøp bøker av Lars Marius Garshol. Lars Marius Garshol bor i Rælingen og utvikler løsninger for dataanalyse.

23/08/16 13:33 Sjekk prisen! Svært lave priser på norli.no. Gratis frakt over 300.

RELATERTE BØKER