Frihet er å se regnet falle uten å ha tanker

Frihet er å se regnet falle uten å ha tanker - Bjørnar Berg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørnar Berg
DIMENSJON
8,66 MB
FILNAVN
Frihet er å se regnet falle uten å ha tanker.pdf
ISBN
1867189927608

BESKRIVELSE

Bjørnar Berg var glad i tankene - så lenge de lystret. Med to romaner på samvittigheten, Terroristen og Circulus (innkjøpt av Norsk Kulturråd), vet han mye om kreativitet, tenkning og indre motstand. I denne boken legger han fiksjonen til side og inviterer til åpen dialog med sitt credo: "Jeg føler hvordan hjertet banker under hånda mi. Når jeg legger hånda på hodet, kjenner jeg ingenting". Berg, utdannet som journalist, trekker her veksler på sine studier i filosofi, etikk og litteratur ved Universitetet i Oslo. 112 mikroessays gjør dette til en lettlest, men dypsindig bok, for større bevissthet til livets egentligheter.

Med to romaner på samvittigheten, Terroristen og Circulus (innkjøpt av Norsk Kulturråd), vet han mye om kreativitet, tenkning og indre motstand. I essaysamlingen Frihet er å se regnet falle uten å ha tanker, tar han utgangspunkt i egen tilværelse, for så å undersøke ulike aspekt ved livet. Essayene handler om blant annet frykt, tankevirksomhet og kjærlighet. Frihet er å se regnet falle uten å ha tanker av Bjørnar Berg; Før jeg brenner ned av Gaute Heivoll; Gå under jorda av Mikkel Bugge; H - N.

er i sin fulle rett til ikke å ha jobber som gjør at man må delta i dette. For meg er frihet retten til å velge. Retten til å engasjere meg, og til å ytre meg.

RELATERTE BØKER