Fettere & kusiner

Fettere & kusiner - Kristian S. Hæggernes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian S. Hæggernes
DIMENSJON
8,25 MB
FILNAVN
Fettere & kusiner.pdf
ISBN
7049967191577

BESKRIVELSE

Mens jevnaldrende har fullført utdannelsen og er i gang med voksenlivet, bor Njål i kjelleren i foreldrenes hus og jobber på bensinstasjonen like over veien. Fettere & kusiner følger Njål gjennom ti dager der han ser tilbake på oppveksten sin og lurer på om alt ble som det ble på grunn av det som skjedde en sommer på hytta, samtidig som et tilbud han får kanskje kan vise en vei ut av fastlåste mønstre.Les utdrag fra boka

Hei! Denne oversikten er forbeholdt våre abonnenter. Besteforeldre, avdøde besteforeldres barn (arvelaters tante/onkler), avdøde tante/onklers barn (arvelaters fettere/kusiner). Arven går ikke til fetteres/kusiners barn.

Etter arvereglene tilfaller arven den eller de som befinner seg i den nærmeste arveklassen. Mens jevnaldrende har fullført utdannelsen og er i gang med voksenlivet,bor Njål i kjelleren i foreldrenes hus og jobber på bensinstasjonen like over veien. Fettere & kusiner følger Njål gjennom ti dager der han ser tilbake på oppveksten sin og lurer på om alt ble som det ble på grunn av det som skjedde en sommer på hytta, samtidig som et tilbud han får kanskje kan vise en vei ut av ... Kjøp Fettere & kusiner fra Bokklubber Mens jevnaldrende har fullført utdannelsen og er i gang med voksenlivet, bor Njål i kjelleren i foreldrenes hus og jobber på bensinstasjonen like over veien.

RELATERTE BØKER