Farmor si oppskrift; julemat og tradisjoner

Farmor si oppskrift; julemat og tradisjoner - Ingrid Sandvik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingrid Sandvik
DIMENSJON
3,3 MB
FILNAVN
Farmor si oppskrift; julemat og tradisjoner.pdf
ISBN
7628434261510

BESKRIVELSE

Julematen vi gleder oss til hvert år stammer ofte fra oppskrifter som har gått i arv gjennom generasjoner. Mange av dem finnes i håndskrevne kokebøker hos våre besteforeldre, men alle hemmelighetene er ikke nedskrevet.All kjærligheten som ligger bak disse tradisjonsrike oppskriftene er det viktig å videreføre til kommende generasjoner. Derfor har vi tatt på oss å samle inn de kulturskattene som skjuler seg på kjøkkenet hos våre besteforeldre. Og vi hyller menneskene som står bak dem.Det er nemlig våre besteforeldre vi har å takke for våre juletradisjoner, og det er de denne boka handler om.Få bestemødre har egen matblogg, og vi har derfor samlet deres beste oppskrifter og kjøkkenråd, samt deres personlige historier om tradisjonene de har båret fram. Bli med oss inn i hjemmene deres og lær om tradisjonsrik matlaging som både varmer, inspirerer og metter.

Annenhver onsdag ved middagstid (kl. 12) får du en god oppskrift fra oss. Farmor si oppskrift: Julemat og tradisjoner (2018) Forlagets omtale: Julematen vi gleder oss til hvert år stammer ofte fra oppskrifter som har gått i arv gjennom generasjoner.

Farmor si oppskrift. 40K views · September 14, 2018.

RELATERTE BØKER