Eksistensialisme er humanisme

Eksistensialisme er humanisme - Jean-Paul Sartre | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean-Paul Sartre
DIMENSJON
8,76 MB
FILNAVN
Eksistensialisme er humanisme.pdf
ISBN
7656848913209

BESKRIVELSE

Hva vil det si å eksistere? Hva er frihet? Sartre svarer på disse og flere spørsmål i denne klassikeren fra 1946.En gjennomgang av grunntankene i den moderne eksistensfilosofi.Oversatt av Carl Hambro.Nr. 13 i Cappelens upopulære skrifter.

Han skrev romaner og dramaer, var virksom som kritiker og politisk skribent og øvde sterk innflytelse på europeisk intellektuelt liv etter andre verdenskrig. Ingen forutbestemt mening. Begrepet eksistensialisme brukes som regel om filosofien til den franske forfatteren og filosofen Jean-Paul Sartre og kretsen rundt ham.Fra midten av 1900-tallet undersøkte eksistensialismen frihet, angst og lidelse.

Bokvarsling Opprett bokvarsling Dersom du ... Det er spennende og interessant, og du kan få en dypere forståelse for menneskelig utvikling og handlemåte, kanskje ikke minst Deg Selv! Du vil ha stor nytte av det i arbeidet ditt med både norsk og fremmedspråklig litteratur, dvs. få gode karakterer :) Eksistensialisme Du har ganske sikkert hørt uttrykket "en eksistensiell krise". Kjøp Eksistensialisme er humanisme fra Bokklubber Hva vil det si å eksistere? Hva er frihet? Sartre svarer på disse og flere spørsmål i denne klassikeren fra 1946.

RELATERTE BØKER