Den som vokter lyset

Den som vokter lyset - Ellen Fjestad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Fjestad
DIMENSJON
12,72 MB
FILNAVN
Den som vokter lyset.pdf
ISBN
7007273790331

BESKRIVELSE

Tankevekkende og med et fengslende driv om et hjerte som har sluttet å slå og et som banker for jordas fremtid. Er verden verdt å redde når Gard ikke lenger er i den? Uten ham er alle dager grå. Om Luka bare får gitt ham hjertet tilbake, vil kanskje alt bli annerledes. Men for noen er mennesker ikke mer enn en samling organer. Og hjertet et bevis på handlinger som ikke tåler dagens lys. Luka må ta opp kampen - for Gards, sin egen og for fremtidens skyld. Den som vokter lyset er den frittstående oppfølgeren til Sammen skal vi holde himmelen og Døgnfluedans og tredje og avsluttende bok i Luka-trilogien.

Den som vokter lyset er den frittstående oppfølgeren til Sammen skal vi holde himmelen og Døgnfluedans og siste bok i ... Den som vokter lyset er den frittstående oppfølgeren til Sammen skal vi holde himmelen og Døgnfluedans og tredje og avsluttende bok i Luka-trilogien. ISBN 978-82-419-1894- Den som vokter lyset; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Døden ; Sorg; Serie: Luka-trilogien; Serienummer: bok 3; År: 2019; Noter: Gard er død.

Hjertet hans slår ikke lenger, men Lukas hjerte banker fortsatt for jordas fremtid. Men hun er usikker på om verden er verdt å redde når Gard ikke lenger er i den.

RELATERTE BØKER