Den mørke hemmeligheten i Tysfjord

Den mørke hemmeligheten i Tysfjord - Anne-Britt Harsem | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Britt Harsem
DIMENSJON
12,43 MB
FILNAVN
Den mørke hemmeligheten i Tysfjord.pdf
ISBN
4562598644087

BESKRIVELSE

Den mørke hemmeligheten i Tysfjord er beretningen om hvordan samfunnet sviktet formidlet gjennom et av ofrenes historie - en historie om voksnes ansvar for barn og den klassiske konflikten mellom storsamfunnet og små, lukkete miljøer.I 2016 sto elleve kvinner og menn i Tysfjord fram i media og fortalte om seksuelle overgrep. Politietterforskning har avdekket totalt etthundre og femtien seksuelle overgrepssaker, de fleste sakene med tilknytning til det lulesamiske miljøet i Tysfjord.

Kjøp boken Den mørke hemmeligheten i Tysfjord av Anne-Britt Harsem (ISBN 9788202599065) hos Adlibris.com. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Den mørke hemmeligheten i Tysfjord.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Den mørke hemmeligheten i Tysfjord. Anne-Britt Harsem.

RELATERTE BØKER