Den moderne verdens opprinnelse

Den moderne verdens opprinnelse - Robert B. Marks | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert B. Marks
DIMENSJON
11,25 MB
FILNAVN
Den moderne verdens opprinnelse.pdf
ISBN
8555412532983

BESKRIVELSE

Robert Marks lykkes i denne boka i å skrive både lettlest og grundig om intet mindre enn verdens utvikling - og han gjør det i et genuint globalt perspektiv. Boka viser for det første at globalisering ikke er noe som startet sent i forrige århundre, men at det har røtter langt tilbake. Han forklarer ikke Vestens forsprang som noe naturgitt, som er en beskrivelse med fordommer mot andre deler av verden, men viser at andre kontinenter og kulturer har vært minst like framstående. Marks eminente sammenfatning av moderne, global forskning på historieområdet burde derfor mane til ettertanke om Vestens fortreffelighet. Dette er en bok for alle som ønsker å forstå den verden vi lever i.

Marks tydelig at globaliseringen ikke er et nytt fenomen - den har røtter langt tilbake. Den første bykulturen oppstod for ca. 4000 år siden langs Indus-elven.

Robert Marks lykkes i denne boka i å ... Kjøp Den moderne verdens opprinnelse fra Tanum Robert Marks lykkes i denne boka i å skrive både lettlest og grundig om intet mindre enn verdens utvikling - og han gjør det i et genuint globalt perspektiv. Boka viser for det første at globalisering ikke er noe som startet sent i forrige århundre, men at det har røtter langt tilbake. Den moderne verdens opprinnelse: en global og økologisk beretning fra det femtende til det tjureførste [i.e.

RELATERTE BØKER