Den moderne verdens opprinnelse

Den moderne verdens opprinnelse - Robert B. Marks | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert B. Marks
DIMENSJON
10,14 MB
FILNAVN
Den moderne verdens opprinnelse.pdf
ISBN
7009684442306

BESKRIVELSE

Robert Marks lykkes i denne boka i å skrive både lettlest og grundig om intet mindre enn verdens utvikling - og han gjør det i et genuint globalt perspektiv. Boka viser for det første at globalisering ikke er noe som startet sent i forrige århundre, men at det har røtter langt tilbake. Han forklarer ikke Vestens forsprang som noe naturgitt, som er en beskrivelse med fordommer mot andre deler av verden, men viser at andre kontinenter og kulturer har vært minst like framstående. Marks eminente sammenfatning av moderne, global forskning på historieområdet burde derfor mane til ettertanke om Vestens fortreffelighet. Dette er en bok for alle som ønsker å forstå den verden vi lever i.

Spiren til yoga finnes i hinduismen. Verdens største thriller-forfatter byr på fantastisk spenning og underholdning i sin nye roman Opprinnelse.Vi møter igjen Dan Browns store helt, den sympatiske og intelligente professor Robert Langdon, som er ekspert på religiøse symboler, kunst og koder. Oversiktsartikkel om jødedommen. Historie Ulike retninger og forgreninger Hellige skrifter Lære Ritualer og kult Myter - de religiøse fortellingene Materielle og estetiske uttrykk Sosial organisering Opplevelse og erfaring Etikk Demografi og utbredelse Jødedommen er - i likhet med kristendommen og islam - en religion som har sitt utspring i det gamle Midtøsten, men som i […] Oversiktsartikkel om buddhismen.

Robert B. Marks; Erik Ringen (Oversetter) Robert Marks lykkes i denne boka i å skrive både lettlest og grundig om intet mindre enn verdens utvikling - og han gjør det i et genuint globalt perspektiv.

RELATERTE BØKER