Den moderne verdens opprinnelse

Den moderne verdens opprinnelse - Robert B. Marks | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert B. Marks
DIMENSJON
12,50 MB
FILNAVN
Den moderne verdens opprinnelse.pdf
ISBN
3325736239958

BESKRIVELSE

Robert Marks lykkes i denne boka i å skrive både lettlest og grundig om intet mindre enn verdens utvikling - og han gjør det i et genuint globalt perspektiv. Boka viser for det første at globalisering ikke er noe som startet sent i forrige århundre, men at det har røtter langt tilbake. Han forklarer ikke Vestens forsprang som noe naturgitt, som er en beskrivelse med fordommer mot andre deler av verden, men viser at andre kontinenter og kulturer har vært minst like framstående. Marks eminente sammenfatning av moderne, global forskning på historieområdet burde derfor mane til ettertanke om Vestens fortreffelighet. Dette er en bok for alle som ønsker å forstå den verden vi lever i.

Marks Den moderne verdens opprinnelse. Format Heftet Emne Dokumentar - Politikk Utgitt 2007 Tilstand I god stand (rosa/svart rygg) Brukt eller ny Brukt Forlag Pax forlag Pris 90,-En global og økologisk beretning fra det femtende til det tjueførste århundre. Verdensbilde som syn på verden.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Den moderne verdens opprinnelse en global og økologisk beretning fra det femtende til det tjueførste århundre.

RELATERTE BØKER