De fire og han som gjør galt verre

De fire og han som gjør galt verre - Hans Frederik Follestad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Frederik Follestad
DIMENSJON
11,58 MB
FILNAVN
De fire og han som gjør galt verre.pdf
ISBN
9875435523313

BESKRIVELSE

Dette er den andre boken om De fire og han som gjør galt verre.

En fortelling som handler om kampen mellom de gode og de onde, og med hovedfokus på ilderen Bambo Fortwo, pandaen Hutte Meg Tu, vaskebjørnen... Bambo Fohrtwo, Pepper Bihf, Salt Ehfan og Hutte Meg Tu får beskjed av en gruppe magikere om at de må følge med til Nepal. Den onde Lord Kor gjør seg klar for Krigen Som Ender Alle Kriger og i følge nedtegnelsene i boken «De Fire, Han Som Gjør Galt Verre og andre ting Generelt, som kan redde oss fra Verdens Undergang og Lignende Tragedier» er De Fire de eneste som kan stå mellom Lord ... Dette er den andre boken om De fire og han som gjør galt verre.

Fortsettelsen Forfatter: Hans Frederik Follestad Lån som lydbok. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2013 Lengde: 11 t.

RELATERTE BØKER