71 bakker du må sykle i Norge

71 bakker du må sykle i Norge - Geir Stian Ulstein | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Stian Ulstein
DIMENSJON
11,60 MB
FILNAVN
71 bakker du må sykle i Norge.pdf
ISBN
8000221466821

BESKRIVELSE

Finnes det en asfaltert bakke i Norge enhver klatrehelt fra Tour de France ville frykte? Etter to større sykkelbøker har forfatter Geir Stian Ulstein samlet de beste, bratteste, vakreste og lengste bakkene han har møtt i Norge i denne guiden som er et must for enhver syklist, enten det skal planlegges nye sykkelturer i nærområdet, sykkelferie i vårt land eller man ønsker å sammenligne bakker man har syklet tidligere med de beste Norge har å by på. Det må bare være et lite tidsspørsmål før den første klatretrøyen blir et faktum på norske skuldre, for svaret på spørsmålet over, er ja: I Norge finnes det bakker som enhver sykkelstjerne frykter. 71 bakker du må sykle er laget for å passe i baklomma på sykkeltrøya. Kjøp den, ta den med og tråkk til! Forord av Johan Kaggestad

Drømmenes fjell Bok Legendariske klatringer i Tour de France. 349,-5+ Dokumenter. 71 bakker du må sykle i Norge #2 Ah, den blir en bra julklappsönskning! Trådlista ... 71 bakker du mÅ sykle i norge Med kritikerroste Drømmenes fjell og Bakker og berg har forfatter Geir Stian Ulstein fått godt renomé som sykkelbokforfatter, og leverer her enda en flott bok for syklisten. Landevei har etter hvert begynt å få et solid bok-arsenal, med blant annet Vélochef i Europa, Bakker og berg, og nå med vår siste utgivelse, 71 bakker du må sykle i Norge..

71 bakker du må sykle er laget for å passe i baklomma på sykkeltrøya. Kjøp den, ta den med og tråkk til! Forord av Johan Kaggestad Kjøp 71 bakker du må sykle i Norge fra Tanum Finnes det en asfaltert bakke i Norge enhver klatrehelt fra Tour de France ville frykte? Etter to større sykkelbøker har forfatter Geir Stian Ulstein samlet de beste, bratteste, vakreste og lengste bakkene han har møtt i Norge i denne guiden som er et must for enhver syklist, enten det skal planlegges nye sykkelturer i nærområdet, sykkelferie ... I Norge finnes det bakker som enhver sykkelstjerne frykter.

RELATERTE BØKER