Tatt på fersken; syndig godt

Tatt på fersken; syndig godt - Monica Csango | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica Csango
DIMENSJON
5,68 MB
FILNAVN
Tatt på fersken; syndig godt.pdf
ISBN
2432184948254

BESKRIVELSE

70 oppskrifter på mat du blir glad av å spise!En kokebok som fokuser på matglede og smak, ikke på dietter og kostholdsråd. Oppskrifter på det beste vi vet, den maten vi virkelig har lyst på: Saftig burger med det beste tilbehøret, taco med masse smeltet ost og chili, den aller beste sjokoladekaken med popcorn og saltkaramell eller deilig baconsandwich med hjemmelaget aioli. Mat det rett og slett er umulig for en livsnyter å motstå!Bli med forfatteren, journalisten og matentusiasten Monica Csango og prøv noen av hennes favoritter på en fredagskveld, i heimen eller på hytta, hvor det bare skal nytes, alene i sofakroken, med kjæresten, familien eller med venner rundt bordet. Raust, velkrydret og utrolig godt! Dette er maten vi blir glade av å nyte.

Bla i boka før du kjøper den. Flere av samme forfatter.

Kvinnen i 30-årene er godt kjent av politiet fra tidligere. Ble tatt på fersken i hete omfavnelser Siden den gang har Payne blitt koblet til en rekke andre kvinner, blant andre den 18 år gamle modellen Maya Henry. Likevel kommer det som et sjokk på flere at Payne angivelig skal ha begynt a date Campbell, kun syv måneder etter bruddet med Cole. Nå er hun aktuell med kokebok nummer to - "Tatt på fersken Syndig Godt".

RELATERTE BØKER