Tassen på biblioteket; en klaffebok

Tassen på biblioteket; en klaffebok - Eric Hill | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eric Hill
DIMENSJON
3,94 MB
FILNAVN
Tassen på biblioteket; en klaffebok.pdf
ISBN
1075309643068

BESKRIVELSE

Passer for barn 0-3 år sammen med en voksen.Morsom pappbok med klaffer. Les og lær nye ord i denne boken for de yngste om Tassen og pappas dag på biblioteket. Den viltre valpen har gjemt seg, og barna blir aktivisert gjennom å åpne klaffer for å finne ham.Den enkle streken, de sterke fargene og gjentakelsene gjør at barna fester seg til den lille gule valpen med de karakteristiske brune flekkene. Og så er han så søt!Bøkene om Tassen er blant de mest populære barnebøkene gjennom tidene.

Les og lær nye ord i denne boken for de yngste om Tassen og pappas dag på biblioteket. Den viltre valpen ... Passer for barn 0-3 år sammen med en voksen.Morsom pappbok med klaffer.

Den viltre valpen ... Passer for barn 0-3 år sammen med en voksen.Morsom pappbok med klaffer. Les og lær nye ord i denne boken for de yngste om Tassen og pappas dag på biblioteket.

RELATERTE BØKER