Tassen på biblioteket; en klaffebok

Tassen på biblioteket; en klaffebok - Eric Hill | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eric Hill
DIMENSJON
9,26 MB
FILNAVN
Tassen på biblioteket; en klaffebok.pdf
ISBN
4883005305608

BESKRIVELSE

Passer for barn 0-3 år sammen med en voksen.Morsom pappbok med klaffer. Les og lær nye ord i denne boken for de yngste om Tassen og pappas dag på biblioteket. Den viltre valpen har gjemt seg, og barna blir aktivisert gjennom å åpne klaffer for å finne ham.Den enkle streken, de sterke fargene og gjentakelsene gjør at barna fester seg til den lille gule valpen med de karakteristiske brune flekkene. Og så er han så søt!Bøkene om Tassen er blant de mest populære barnebøkene gjennom tidene.

Hvor er Tassen? kom på norsk i 1981. Bøkene om Tassen er blant de mest populære barnebøkene gjennom tidene. Tassen; År: 2018; Noter: Tassen hjelper til på gården.

Alt det rare han ser og opplever finnes gjemt i denne boken. En morsom klaffebok - til å leke med og lære av.

RELATERTE BØKER