Syng med Bjørnis

Syng med Bjørnis - Rikard B. Heimen, Håvard Kleppe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rikard B. Heimen, Håvard Kleppe
DIMENSJON
7,12 MB
FILNAVN
Syng med Bjørnis.pdf
ISBN
4335517416761

BESKRIVELSE

Brannbamsen Bjørnis - Norges viktigste bamse.Bjørnis elsker å synge! I denne fine sangboka har vi samlet alle Bjørnis-sangene, så du kan synge på egenhånd, alene eller sammen med noen du er glad i. I boka finner du alle de fem kjente sangene om Bjørnis og en helt ny sang som er laget spesielt til denne boka.Brannbamsen Bjørnis gir barn omsorg og trygghet ved brann og andre ulykker, og har gode råd om brannvern til alle. Bjørnisprosjektet er et samarbeid mellom brannvesenet og Brannvernforeningen.

Jeg heter Bjørnis, og jobber som brannbamse i brann- og redningstjenesten. Brannbamsen Bjørnis er først og fremst utviklet for å mø... Brannbamsen Bjørnis - Norges viktigste bamse.

Brannbamsen Bjørnis er først og fremst utviklet for å mø... Brannbamsen Bjørnis - Norges viktigste bamse. Bjørnis elsker å synge! I denne fine sangboka har vi samlet alle Bjørnis-sangene, så du kan synge på egenhånd, alene eller sammen med noen du er glad i.

RELATERTE BØKER