Skolen for det gode og det onde

Skolen for det gode og det onde - Soman Chainani | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Soman Chainani
DIMENSJON
11,93 MB
FILNAVN
Skolen for det gode og det onde.pdf
ISBN
2138247491462

BESKRIVELSE

Skolen for det gode og det onde er første bok i Soman Chainanis kritikerroste fantasyserie om bestevenninnene Sophie og Agatha som blir sendt til den sagnomsuste Skolen for det gode og det onde, der helt vanlige gutter og jenter læres opp til å bli eventyrhelter og skurker. Så langt er det planlagt seks bøker i serien. Bokserien har ligget på New York Times' bestselgerliste i 33 uker og ble blant annet satt på listen over Barnes & Nobles' beste bøker. Alle de tre første bøkene har fått 4 av 5 stjerner på Goodreads.com. Skolen for det gode og det onde er oversatt til 26 språk, og Universal Pictures forbereder filmatiseringen av bøkene.

måneden, forsvinner to barn fra Gavaldon. Barn over 12 år.

Skolemesteren kommer og tar dem om natten. Den ene blir sendt til skolen for det gode, den andre til skolen for det onde. Title: Skolen for det gode og det onde, Author: Origami forlag, Name: Skolen for det gode og det onde, Length: 26 pages, Page: 12, Published: 2015-06-12 Issuu company logo Issuu 8w SKOLEN FOR DET GODE OG DET ONDE.

RELATERTE BØKER