Relasjoner

Relasjoner - Anne-Lise Løvlie Schibbye | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Løvlie Schibbye
DIMENSJON
11,96 MB
FILNAVN
Relasjoner.pdf
ISBN
3644184154830

BESKRIVELSE

Dette er en revidert og oppdatert utgave av "En dialektisk relasjonsforståelse. (2002). Med fokus på temaer som anerkjennelse, intersubjektive prosesser, samt menneskets evne til selvrefleksjon og selvavgrensning i relasjoner, viser Schibbye hvordan dynamikken i våre forhold har avgjørende betydning for hva som skjer i tidlig utvikling, når en ny familie dannes, og, ikke minst, i psykoterapeutiske møter. Forskningsområder som affektregulering, ansiktskommunikasjon og nevrovitenskap knyttes opp mot vår forståelse av tidlig utvikling og psykoterapi. Forfatteren viser også hvordan nyere forskning utvider og støtter hennes tidligere arbeid.

Én grunn til at samspillet mellom lærer og elev fungerer mindre bra, kan være at læreren irriterer seg over elever som er uengasjert i skolearbeidet og/eller forstyrrer i timene. Relasjoner mellom barn og voksne er avgjørende for at barn skal føle trygghet. Det påvirker både trivsel og læring.

De fleste samspill som varer over tid vil veksle mellom å være symmetriske og komplementære. Symmetriske relasjoner Relasjoner hvor personene punktuerer på likhet - like barn leker best. For å kunne jobbe aktivt med relasjonene til barna vi er sammen med i hverdagen, så må vi vite hva en god relasjon egentlig er.

RELATERTE BØKER