Relasjoner

Relasjoner - Anne-Lise Løvlie Schibbye | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Løvlie Schibbye
DIMENSJON
11,14 MB
FILNAVN
Relasjoner.pdf
ISBN
4902944137973

BESKRIVELSE

Dette er en revidert og oppdatert utgave av "En dialektisk relasjonsforståelse. (2002). Med fokus på temaer som anerkjennelse, intersubjektive prosesser, samt menneskets evne til selvrefleksjon og selvavgrensning i relasjoner, viser Schibbye hvordan dynamikken i våre forhold har avgjørende betydning for hva som skjer i tidlig utvikling, når en ny familie dannes, og, ikke minst, i psykoterapeutiske møter. Forskningsområder som affektregulering, ansiktskommunikasjon og nevrovitenskap knyttes opp mot vår forståelse av tidlig utvikling og psykoterapi. Forfatteren viser også hvordan nyere forskning utvider og støtter hennes tidligere arbeid.

Det påvirker både trivsel og læring. Emosjoner og relasjoner I denne filmen viser universitetslektor Svanaug Lunde en modell for å forstå emosjonsutvikling og emosjonsregulering.

Relasjoner mellom elever - emosjonelt, sosialt og faglig Les mer på udir.no. Ein klasse full av bestevener Les meir i StatpedMagasinet.

RELATERTE BØKER