Politisk økologi

Politisk økologi - Tor A. Benjaminsen, Hanne Svarstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor A. Benjaminsen, Hanne Svarstad
DIMENSJON
8,24 MB
FILNAVN
Politisk økologi.pdf
ISBN
2527582924229

BESKRIVELSE

Over hele verden pågår det konflikter om bruk og vern av miljø og naturressurser. Politisk økologi er en tverrfaglig forskningstradisjon for studier av årsaker til slike konflikter, der det spesielt legges vekt på å studere maktforhold.2. utgave av «Politisk økologi» er oppdatert og har mye nyskrevet tekst. Et nytt kapittel handler om norske klimasatsinger i det globale Sør.Begge forfatterne har omkring 30 års erfaring med forskning om miljø og samfunn i Afrika og Norge. De bruker eksempler fra sin egen forskning for å demonstrere hvordan politisk økologi kan forstås og anvendes. Sagt om «Politisk økologi»:Boken er praktisk og politisk, provokerende og præcis. Benjaminsen og Svarstad demonstrerer, at sandhedens modsætning ikke er falskhed, men forsimpling, og forklarer, hvorledes politisk økologi giver os analytiske instrumenter til at forstå klodens mest akutte og komplekse problemer. Bogens mange eksempler på sammenhænge mellem miljø, mennesker, og magt understreger, at dette er ikke blot «de andres problem»; det gælder os alle. PROFESSOR CHRISTIAN LUND, KØBENHAVNS UNIVERSITET

utgave av «Politisk økologi» er oppdatert og har mye nyskrevet tekst. Kjøp billige bøker, kontorrekvisita, hobbyartikler og leker innen Politisk økologi hos Adlibris Political ecology is the study of the relationships between political, economic and social factors with environmental issues and changes. Political ecology differs from apolitical ecological studies by politicizing environmental issues and phenomena.

Benjaminsen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215026527 Politisk økologi oppstod på 1970-tallet, men ekspanderte først på 1980- og 90-tallet.

RELATERTE BØKER