Nye Zeppelin 3

Nye Zeppelin 3 - Anne-Birthe Nyhammer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Birthe Nyhammer
DIMENSJON
3,7 MB
FILNAVN
Nye Zeppelin 3.pdf
ISBN
9754073444054

BESKRIVELSE

Lærerveiledningen gir faglig påfyll og metodisk veiledning i bruk av læreverket. Lærerveiledningen har en generell del som tar opp sentrale emner i norskfaget på trinnet, en metodisk del til språkboka og leseboka, praktiske tips til arbeidet i klasserommet.Lærerveiledningen har rikelig med supplerende stoff og oppgaver, samt mange kopieringsoriginaler på bokmål og nynorsk.

Språkboka har henvisninger til leseboka og egner seg godt som utgangspunkt for undervisningen. Til hvert kapittel er det varierte og nivådifferensierte oppgaver.

- Synlige lese-, skrive- og muntlige strategier - Differensierte oppgaver - Forenklet versjon av noen tekster står i lærerveiledningen Nye Zeppelin 3 tavle inneholder elevbøkene.I tillegg er det et rikt utvalg av interaktive oppgaver, tekster, lytteoppgaver, sanger, regler og fortellinger. Tavla aktiviserer elevene og får i gang kommunikasjonen i klasserommet. Nye Zeppelin 2 elevnettsted er gratis med FEIDE-innlogging.

RELATERTE BØKER