Nye Zeppelin 3

Nye Zeppelin 3 - Anne-Birthe Nyhammer | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Birthe Nyhammer
DIMENSJON
8,29 MB
FILNAVN
Nye Zeppelin 3.pdf
ISBN
7941100013677

BESKRIVELSE

Lærerveiledningen gir faglig påfyll og metodisk veiledning i bruk av læreverket. Lærerveiledningen har en generell del som tar opp sentrale emner i norskfaget på trinnet, en metodisk del til språkboka og leseboka, praktiske tips til arbeidet i klasserommet.Lærerveiledningen har rikelig med supplerende stoff og oppgaver, samt mange kopieringsoriginaler på bokmål og nynorsk.

Skjønnlitterære tekster og faktatekster gir kunnskap og stimulerer til nysgjerrighet og til lese- og skriveglede. Elevene oppmuntres til muntlige og skriftlige aktiviteter gjennom ulike oppgaver og verktøy. Til Nye Zeppelin 3 språkbok hører det også med en arbeidsbok.

Fargene gjenspeiler de ulike hovedområdene i Nye Zeppelin 3 språkbok: «Ordkunnskap og rettskriving», «Grammatikk», «Tekstkunnskap» og «Strategier». Vår pris 159,-. Kategorier: Læremidler: førstespråk/morsmål, LF-2020 Fagfornyelsen, For barneskolen, Norsk.

RELATERTE BØKER