Norske folkeeventyr

Norske folkeeventyr - P. Chr. Asbjørnsen, Jørgen Moe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
P. Chr. Asbjørnsen, Jørgen Moe
DIMENSJON
7,39 MB
FILNAVN
Norske folkeeventyr.pdf
ISBN
1916772618633

BESKRIVELSE

Ny praktutgave av Norges nasjonalskatt. 35 av de mest kjente norske folkeeventyrene er samlet i en ny praktutgave, illustrert med de klassiske tegningene til bl.a. Erik Werenskiold, Theodor Kittelsen og Otto Sinding. Helt siden folkeminnegranskerne Jørgen Moe og Peter Christian Asbjørnsen reiste rundt i Sør-Norge i første halvdel av 1800-tallet for å samle sagn og eventyr som hadde levd på folkemunne i århundrer, har deres Norske folkeeventyr vært en skattet del av vår kulturarv. Asbjørnsen og Moes eventyr har en internasjonal status på linje med fortellingene til for eksempel brødrene Grimm og H. C. Andersen. Denne praktutgaven utgis også i en engelsk utgave.

2. Caprinos eventyrlige verden: Syvende far i huset.

Resultatet av deres innsamlingsreiser ble fremlagt i Norske folkeeventyr ... folkeeventyr.no. Soria Moria slott et eventyr om prinsesser og troll.

RELATERTE BØKER