Norsk som fremmedspråk

Norsk som fremmedspråk - Anne Golden, Kirsti Mac Donald, Else Ryen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Golden, Kirsti Mac Donald, Else Ryen
DIMENSJON
10,13 MB
FILNAVN
Norsk som fremmedspråk.pdf
ISBN
2801006338836

BESKRIVELSE

I denne fjerde utgaven er det gjennomgående flere kontrastive kommentarer, slik at leseren lettere kan sammenlikne norsk med andre språk. Flere kapitler er gjort mer oversiktlige gjennom en noe knappere og mer presis presentasjon og de tyngste delene er kuttet eller skrevet om. Nye og pedagogiske eksempelsetninger gjør fremstillingen brukervennlig og variert. Utgaven har også oppdatert rettskriving. Dette er en bok skrevet for studenter, elever i videregående skole og for deltakere på kurs i voksenopplæring som ikke har norsk som morsmål. Grammatikken er også beregnet på lærere som underviser i norsk som fremmedspråk og andrespråk.

Fremmedspråk som fellesfag kan leses på to nivåer, nivå I og nivå II. Norsk som fremmedspråk, alle nivåer: . vil du lære norsk? vil du bli bedre i norsk? vil du perfeksjonere norsken din? vil du ha individuelle timer eller gå i gruppe? Dette er en bok skrevet for studenter, elever i videregående skole og for deltakere på kurs i voksenopplæring som ikke har norsk som morsmål.

Anne Margrethe Wessel, Tor Einar S... Side om side .

RELATERTE BØKER