Min kamp mot kalifatet

Min kamp mot kalifatet - Mike Peshmerganor | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mike Peshmerganor
DIMENSJON
12,86 MB
FILNAVN
Min kamp mot kalifatet.pdf
ISBN
2390106947245

BESKRIVELSE

Den utrolige beretningen om en norsk unggutt som satte livet på spill for å bekjempe verdens mest brutale terrororganisasjon. Da verden ble kjent med IS' brutalitet i 2014, var det mange som tenkte at de måtte gjøre noe. «Mike», bedre kjent under navnet Peshmerganor på sosiale medier, var en av svært få nordmenn som gjorde alvor av ønsket. I denne unike historien forteller han om hvordan flyktningebakgrunn fra Irak og oppvekst i Norge formet hans verdensbilde til kamp mot militant islam. Han har tjenestegjort i Telemark bataljon og i Afghanistan. Skuffet over Norges manglende vilje til å konfrontere IS, reiste han på egen hånd til fronten i Nord-Irak. Her er dramatiske skuddvekslinger mot verdens mest fryktede terrororganisasjon og et sterkt innblikk i tenkemåten til en ekte kriger. Som Mike skriver: «Jeg lærte tidlig at menneskets historie var en historie om vold, og at fred er et avvik.»«Boka bringer oss inn i en krigshverdag vi ellers bare hører bruddstykker om.» Dagbladet

Denne boken er skrevet av forfatteren Mike Peshmerganor Mike Peshmerganor 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Den utrolige beretningen om en norsk unggutt som satte livet på spill for å bekjempe verdens mest brutale terrororganisasjon.

I denne unike historien forteller han om ... Om Min kamp mot kalifatet. Den utrolige beretningen om en norsk unggutt som satte livet på spill for å bekjempe verdens mest brutale terrororganisasjon.

RELATERTE BØKER