Leseforståelse B

Leseforståelse B - Görel Hydén, Magdalena Schubert, Cecilia Svidén | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Görel Hydén, Magdalena Schubert, Cecilia Svidén
DIMENSJON
8,76 MB
FILNAVN
Leseforståelse B.pdf
ISBN
8530311488691

BESKRIVELSE

Leseforståelse B består av 22 tekster. Hvert oppslag tar for seg en spesiell sjanger. Det er 22 oppslag, fordelt som følger: Oppslagets venstre side: En overskrift som angir sjanger, et tenk-over spørsmål som knytter an til teksten, illustrasjon som hjelper leseren til å forstå tekstens innhold og selve teksten.På høyre side av oppslaget finner man spørsmål på tre nivåer, nivåene er skilt med farger:* Lilla nivå. Hva står det i teksten? Elevene finenr svaret i teksten. Bildene er viktige ledetråder. * Gult nivå. Hva forteller teksten? Elevene finner svaret i teksten, men ikke alltid direkte gjengitt. * Grønt nivå. Les mellom linjene. Elevene må reflektere selv, lese mellom linjene for å finne svaret. Den oransje boksen øverst inneholder forslag til overskrift på teksten, som elevene selv velger.

Hvert oppslag tar for seg en spesiell sjanger. Det er 22 oppslag, fordelt som følger: Oppslagets venstre side: En overskrift som angir sjanger, et tenk-over spørsmål som knytter an til teksten, illustrasjon som hjelper leseren til å forstå tekstens innhold og selve teksten. Slik hjelp vil også gi dem et godt grunnlag for god leseforståelse (Hole, 2003a).

Samlaget (4tr) - Find the correct text; ØVINGSARK TIL UTSKRIFT. k5learning.com - Leseøvinger med oppgaver 6 Leseforståelse Å lese og ikkje forstå, å fria å ikkje få, å segla forutan vind er tre gagnlause ting.82 Fra kompetansemål i norsk: 2.

RELATERTE BØKER