Kontekst 8-10, 3. utg.

Kontekst 8-10, 3. utg. - Kathinka Blichfeldt, Tor Gunnar Heggem, Åslaug Huseby | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kathinka Blichfeldt, Tor Gunnar Heggem, Åslaug Huseby
DIMENSJON
11,92 MB
FILNAVN
Kontekst 8-10, 3. utg..pdf
ISBN
3445449643831

BESKRIVELSE

Kontekst Basis strukturerer norskfaget for hele treårsløpet. Basis er inndelt i fem deler. Del 1: Tekstforskeren og Del 4: Oppdrag er nye i forhold til forrige utgave av Kontekst. Del 1 tar for seg tekster i kontekst og ulike innfallsvinkler til tekster. Del 4 inneholder større norsk- og tverrfaglige oppgaver der elevene kan fordype seg over lengre tid. Del 2: Kommunikasjon og tekstskaping og Del 3: Språket - system og mulighet er organisert i kurs med et større mangfold av eksempeltekster, tips og relevante og utforskende oppgaver enn tidligere. Kursene har både oppgaver underveis og til slutt i kurset med henvisning til tekster og oppdrag en kan arbeide videre med. Del 5: Oppslag har oversikter over lesestrategier, sjangrer, tipsene i kurset, sammendrag av kursene og litterær og språklig tidslinje m.m. Kontekst Basis gir god oversikt og sammenheng i norskfaget. Eksempeltekstene fungerer som mønster for elevenes arbeid med å lage tekster muntlig og skriftlig, og relevante og utforskende oppgaver inspirerer elevene til kreativt arbeid. Strukturerer norskfaget Verktøy for videre læring Skaperglede og samarbeid i sentrum Kommunikasjon og kritisk tenkning Tekster i kontekst

Del 1 tar for seg tekster i kontekst og ulike innfallsvinkler til tekster. Kontekst 8-10, Tekstar 3, Smartbok, Lærar. Lærerutgave, Nynorsk .

De aller beste bøkene. Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet. Kontekst 8-10, 3.

RELATERTE BØKER