Hvit

Hvit - Kang Han | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kang Han
DIMENSJON
6,42 MB
FILNAVN
Hvit.pdf
ISBN
5376181865999

BESKRIVELSE

Hvit er en bevegende kortroman om hengivenhet. Før den navnløse fortelleren selv ble født, fikk moren en jentebaby som bare levde i to timer. Dette er lillesøsterens lovsang til en hun ikke møtte, men som alltid vil være en del av familiens liv. For blir vi noensinne forlatt av de døde? I stedet for å dvele ved spedbarnets død, gir søsteren innhold og verdi til det korte livet det hadde. En liste med hvite ting kan direkte eller indirekte knyttes til henne: svøp, bånd, salt, ris, ben, piller, hår, morsmelk, tåke - og mange flere. Listen med hvite ting blir viktig som sorgritual og minnearbeid.

Jenter fra og med måneden etter fylte 16 år til og med måneden før fylte 20 år får dekket 108 kroner for tre måneders forbruk av utgifter til prevensjonsmidler, bruker du noe som er dyrere må du betale mellomlegget selv. Asparges er skudd fra den flerårige aspargesplanten i liljefamilien. Det finnes både hvit og grønn asparges.

Hey'di Hvit blandes med vann og gir en dekorativ, hvit overflate. Bruksområder:Inn- og utvendig på betong, puss, Leca, tegl og annet murverk.Fasader - sokkeletasjer - kjellervegger - piper - garasjer - havemurer m.m.

RELATERTE BØKER