Helt latterlig

Helt latterlig Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,60 MB
FILNAVN
Helt latterlig.pdf
ISBN
3632872172659

BESKRIVELSE

Er det kjedelig på ferie med familien? Eller vil du rett og slett bare ta rollen som det morsomme midtpunktet i baksetet eller ved middagsbordet? Her finner du vitser om all verdens morsomme temaer. Dette er vitseboken du trenger for å få opp stemningen, hvor du enn er.

Charlotte Bache-Mathiesen (Redaktør) ; Hulda Westberg Sparbo (Redaktør) ; Torill Gaarder (Illustratør) Bla i boka Er det kjedelig på ferie med familien? Eller vil du rett og slett bare ta rollen som det ... Helt latterlig. Vi visste hva han var kapabel til.

Hun må ta til takke med kontantstøtte, selv om hun helst ikke vil ha den. Pappa: - Helt latterlig. Jakob Ingebrigtsen satte ny personlig rekord på 800 meter og var for første i karrieren under to minutter på distansen i Zürich torsdag.

RELATERTE BØKER