Forbilde

Forbilde - Sophie Elise Isachsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sophie Elise Isachsen
DIMENSJON
4,99 MB
FILNAVN
Forbilde.pdf
ISBN
2815662759237

BESKRIVELSE

Forbilde er en bok om å finne sin egen identitet, om å leve med usikkerhet og komplekser, og forsøke å falle til ro med at man som menneske har flere sider, og at disse ikke nødvendigvis er i harmoni med hverandre. Sist men ikke minst er det en bok om å bli nettopp et forbilde, og hva slags ansvar man da har for de valgene man tar i eget liv.

Sist men ikke minst er det en bok om å bli nettopp et forbilde, og hva slags ansvar man da har for de valgene man tar i eget liv. Kjøp den på Platekompaniet.no Jakryss850 2020-06-05 21:45:36.

Men det er viktig å velge et godt forbilde med gode egenskaper. Sophie Elise Isachsen er en av Norges mest kjente bloggere. I denne boken forteller hun om å finne sin egen identitet, fra hun begynte å blogge som femtenåring, usikker og full av komplekser, til å bli en ung kvinne som blir invitert til samfunnsdebatter.

RELATERTE BØKER