Ever - for alltid

Ever - for alltid - Alyson Noël | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alyson Noël
DIMENSJON
11,53 MB
FILNAVN
Ever - for alltid.pdf
ISBN
5565340613537

BESKRIVELSE

Etter at familien hennes er drept i en forferdelig ulykke, oppdager seksten år gamle Ever Bloom at hun kan se auraen til folk, lese tankene deres og kjenne hele livshistorien deres bare ved å ta på dem. Hun gjør alt hun kan for å unngå kontakt med andre mennesker og holde tilbake sine evner, og blir stemplet som en raring på den nye skolen sin. Men alt blir forandret når hun møter Damen Auguste. Han er vakker, eksotisk og rik. Og han er den eneste som kan roe ned alt bråket og energien i hodet hennes, med en magi som er så intens at hun føler at han kan se rett inn i sjelen hennes. Ever dras dypere og dypere inn i hans lokkende verden av hemmeligheter og mystikk. Hun står igjen med flere spørsmål enn svar. Og hun aner ikke hvem hun egentlig er - eller hva det er. Det eneste hun vet sikkert, er at hun er i ferd med å forelske seg dypt og hemningsløst i ham.

Selskapet tilbyr tjenester innenfor regnskap og rådgivning. EVER har avdelinger i Oslo, Trondheim og Bodø og er tilsammen over 40 ansatte.

Du kan være trygg på at regnskapet er av høy kvalitet. Alltid. Bokomtale av Elisabet Korsveien, 7a "Ever - for alltid " er første bok i den spennende serien "De udødelige".

RELATERTE BØKER