En engel i Brooklyn

En engel i Brooklyn - Leif Bull | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Bull
DIMENSJON
6,86 MB
FILNAVN
En engel i Brooklyn.pdf
ISBN
4677325386295

BESKRIVELSE

Første juledag 1882 fikk Elizabeth Fedde et brev fra svogeren sin i Amerika. Han bønnfaller henne om å komme til New York for å hjelpe de mange fattige og syke nordmennene der. Hvorfor var det så mange norske innvandrere i storbyen på den andre siden av havet? Og hvem var egentlig denne Elizabeth? En engel i Brooklyn forteller den sanne historien om jenta som reiste alene ut i verden. Hun levde i en tid da det var vi i Norge som flyktet fra fattigdom og nød. Og lik en norsk Florence Nightingale satte hun liv og helse på spill for å hjelpe. Passer for lesere fra 10 år.

Passer for lesere fra 10 år. EN ENGEL I BROOKLYN forteller den sanne historien om jenta som reiste alene ut i verden. Hun levde i en tid da det var vi i Norge som flyktet fra fattigdom og nød.

Skip to the end of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery.

RELATERTE BØKER