Drit i det!

Drit i det! - Sarah Knight | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sarah Knight
DIMENSJON
11,34 MB
FILNAVN
Drit i det!.pdf
ISBN
6016502604715

BESKRIVELSE

Er du stressa, overarbeidet og lite imponert over tilværelsen? Lei av å måtte ta hensyn til alle andre før du kan tenke på deg selv? Er du rett og slett drittlei? Denne geniale, gøyale og praktiske boka lærer deg - helt på ordentlig, vi lover! - hvordan du kan bli kvitt unødvendige forpliktelser og dårlig samvittighet og heller bruke tiden og pengene dine på det som gjør deg lykkelig. Enten du har fått nok av å høre om hunden til kollegaen din eller er lei av å stresse over sommerkroppen og urealistiske deadliner - Sarah Knight viser deg hvordan du kan lære virkelig å drite i det.

Når politikerne sløser med skattepengene, sløser de også med tiden din! Drit i det juni 25, 2019 juni 25, 2019. Klimatips: Jeg bryr meg ikke om hvor mange land du har vært i av Vibeke Montero .

av Vibeke Montero. Åh, så fint med Boratdrakt da! Magaluf er en magnet for bad taste-utdrikningslag.

RELATERTE BØKER