Drit i det!

Drit i det! - Sarah Knight | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sarah Knight
DIMENSJON
6,34 MB
FILNAVN
Drit i det!.pdf
ISBN
6216619764199

BESKRIVELSE

Er du stressa, overarbeidet og lite imponert over tilværelsen? Lei av å måtte ta hensyn til alle andre før du kan tenke på deg selv? Er du rett og slett drittlei? Denne geniale, gøyale og praktiske boka lærer deg - helt på ordentlig, vi lover! - hvordan du kan bli kvitt unødvendige forpliktelser og dårlig samvittighet og heller bruke tiden og pengene dine på det som gjør deg lykkelig. Enten du har fått nok av å høre om hunden til kollegaen din eller er lei av å stresse over sommerkroppen og urealistiske deadliner - Sarah Knight viser deg hvordan du kan lære virkelig å drite i det.

Se flere bøker fra Sarah Knight. Drit i detaljene. Det som betyr noe, er at hvis du følger mye bedre-metoden jeg har utviklet for å drite i alt som er uvesentlig, vil det gjøre deg lettere til sinns, frigjøre masse plass i kalenderen, og føre til at du kun bruker tid og energi på de tingene og menneskene du virkelig har glede av.

Skiskytter Emil Hegle Svendsen har også sagt det, så det kommer fra mannlige toppidrettsutøvere så vel som fete, kvinnelige mosjonister. Koronafast: Det blir mykje tid heime framføre pc og tv, og det er fort å gå lei og tenkja at ein liten fest ikkje er så gale. Foto: Borghild Kvæven Mange unge ser ikkje alvoret: - Drit i det og arrangerer «korona-fest» Er drit lei eller dritt lei.

RELATERTE BØKER