Dei svarte svanene

Dei svarte svanene - Ruth Lillegraven | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruth Lillegraven
DIMENSJON
10,67 MB
FILNAVN
Dei svarte svanene.pdf
ISBN
8289964748555

BESKRIVELSE

Dramatisk jakt på miljøskurkar. Ein båt krasjar i kaia utanfor fabrikken. Vanja, Sivert og Mo oppdagar oljesøl i fjorden, og dei kvite svanene har fått svart olje på seg. Stammar olja frå båten, eller forureiner nokon fjorden med vilje? Kan det vere den rike fabrikkeigaren som kvittar seg med olja? Eller er det den mystiske assistenten hans, Luke, som står bak? Når ingen vaksne trur på det Vanja, Sivert og Mo fortel, må Klodeklubben ta saka i eigne hender. «Dei svarte svanene» er første bok i «Klodeklubben» - ein heilt ny spenningsserie om miljø og klima for barn i alderen 6-9 år, skriven av Ruth Lillegraven og illustrert av Jens Kristensen. Boka inneheld ein bonusdel med miljøfakta frå Aftenpostens Ole Mathismoen. I «Klodeklubben» finn vi Vanja, Sivert og Mo. Dei bur i ei lita bygd på Vestlandet. Men sjølv på ein liten stad kan mystiske ting skje. Bli med dei tre vennene på jakt etter miljøskurkar.

13 ... - Etter det jeg har greid å finne ut, ble det gjort 40 observasjoner av svarte svaner i Norge i fjor. Dei svarte svanene Ruth Lillegraven.

... Bare slik blir de svarte svanene, hendelsene som ikke lar seg forutse, mindre farlige for verdensøkonomien. Svartsvane (Cygnus atratus) er en svane i andefamilien.Den stammer fra Oseania og er sotsvart i fjærdrakten.

RELATERTE BØKER