Byttingkongen

Byttingkongen - Ethan M. Aldridge | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ethan M. Aldridge
DIMENSJON
6,70 MB
FILNAVN
Byttingkongen.pdf
ISBN
4827379344457

BESKRIVELSE

Den spennende fortsettelsen av UTSTØTTEtter årevis med å late som han var menneske, har byttingen Edmund Carter nå tatt sin rettmessige plass på tronen av Verden under, som Kong Cinder. Men ikke alle ved palasset er fornøyd med tingenes tilstand.I mellomtiden forsøker Ed å vende seg til å leve som menneske i Verden over. Familien hans behandler ham vennligere enn han noensinne opplevde i sin oppvekst, men han savner en mening med alt.Og da en ny trussel dukker opp i Verden under må Cinder tilkalle hjelp fra Ed og søsteren Alexis. Men ingenting kan forberede dem på familiehemmeligheten som venter mot slutten av det farlige oppdraget.

Aldridge; Tore Aurstad (Oversetter) Serie: Utstøtt 2. Den spennende fortsettelsen av UTSTØTT Etter årevis med å late som han var menneske, har byttingen Edmund Carter nå tatt sin rettmessige plass på tronen av Verden under, som Kong Cinder.

Men ikke alle ved palasset er fornøyd med tingenes tilstand.I mellomtiden forsøker Ed å vende seg til å leve som menneske i Verden over. Familien hans behandler ham vennligere enn han noensinne ... Mer informasjon om Byttingkongen; Relatert informasjon; Du må være innlogget og ha et lånerkort hos Mandal for å kunne reservere denne tittelen.

RELATERTE BØKER