Avlyst på grunn av sorg

Avlyst på grunn av sorg - Magnhild Bruheim | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magnhild Bruheim
DIMENSJON
8,11 MB
FILNAVN
Avlyst på grunn av sorg.pdf
ISBN
7891722371186

BESKRIVELSE

Kjensler i kaos. «Herregud, eg har sett så mange som liknar på deg, pene, vellykka, frå gode familiar, som siglar i medvind. Så snart det buttar imot, er det krise.» Eline blir dumpa av Jonas, brått og uventa, og opplever si første store kjærleikssorg. Snart går ho på nye, sviande nederlag. På same tid møter ho Tomas, som lever i skjul i skogen. Han gøymer seg for nokon. Kva er historia hans? Og har dei to eigentleg like stor rett til å sørgje? Bruheim utforskar i denne ungdomsromanen det store spekteret av kjensler som finst i ei kjærleikssorg. Ho stiller også spørsmål kring oppvekst, bakgrunn og kor ulike liv ein kan leve i Noreg i dag.

Read 2 reviews from the world's largest community for readers. Kjensler i kaos.

Boken er på nynorsk noe som gjør det bedre å lese fordi jeg får litt mer språklige utfordringer. Jenta Eline løper inn i skogen og prøver å rømme fra både venner og sorg. «Med Avlyst på grunn av sorg viser journalisten og forfattaren Magnhild Bruheim frå Skjåk og Lillehammer nok ein gong at ho står fjellstøtt som ungdomsromanforfattar og er mellom dei fremste som skriv for ungdom på nynorsk.» Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen «Kjærlighetssorg, svik, vennskap, omsorgssvikt og overlevelsesvilje er sentrale temaer i denne fine fortellingen» NRK Avlyst på grunn av sorg.

RELATERTE BØKER