Vi er et lite land, men et stort folk

Vi er et lite land, men et stort folk - Hans Kristian Amundsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Kristian Amundsen
DIMENSJON
5,8 MB
FILNAVN
Vi er et lite land, men et stort folk.pdf
ISBN
5373731188544

BESKRIVELSE

Hans Kristian Amundsen var Jens Stoltenbergs høyre hånd da terroren rammet Norge 22. juli 2011. I fire uvirkelige uker ble landet styrt fra en godt bevoktet statsministerbolig. Et folk i sjokk og sorg skulle trøstes, trygghet gjenskapes og landet samles. Som statssekretær var Amundsen med på å lede dette arbeidet, og han skrev statsministerens taler. For første gang forteller han historien fra innsiden av Statsministerens kontor. Dette er beretningen om hvordan landet ble ledet i de mest kritiske timene siden andre verdenskrig, og hvordan de skapte Stoltenbergs prisbelønte taler. Amundsen døde brått sommeren 2018, og boken er sluttført av hans enke, Karen Marie Berg og Jens Stoltenberg, venn og tidligere sjef.

I alle tilfelle er Vatikanet med sine 900 innbyggere den minste uavhengige staten i verden, både i utstrekning og innnbyggertall. I tillegg er halvparten en hage.

Det blir stadig færre fattige i India, men fortsatt lever flere enn 300 millioner innbyggere under fattigdomsgrensa. Dette er et lite knippe av tilbakemeldingene NRK har fått etter at ... Det er mulig at den provoserer noen, men skal vi la være å spille ...

RELATERTE BØKER