Vegetarsalater; mettende og smakfulle

Vegetarsalater; mettende og smakfulle - Therese Elgquist | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Therese Elgquist
DIMENSJON
7,70 MB
FILNAVN
Vegetarsalater; mettende og smakfulle.pdf
ISBN
2207850652283

BESKRIVELSE

Her får du 50 oppskrifter på sunne, smakfulle og ikke minst mettende vegetarretter. Therese Elgquist forteller deg hvordan du planlegger og komponerer alt-i-ett-salater - friske og spennende blandinger av bladgrønt, grønnsaker, rotfrukter, gryn og belgvekster - som inneholder det du trenger av næringsstoffer. Her finner du oppskrifter på kalde retter, lune salater, grønt tilbehør og et helt kapittel med dressinger laget med fersk frukt og bær, urteolje og pesto, som gir retten det lille ekstra. Boken har også et råvareleksikon og tips om basisvarer som det lønner seg å ha i skapet for å kunne lage noe spontant.Hver rett er merket med om retten er vegansk, glutenfri eller uten nøtter.

Det er fullt mulig å bli skikkelig mett av vegetarmat. Her får du ernæringsrådgiverens beste tips til hvordan du enkelt kan sette sammen et fullverdig og godt vegetarmåltid som holder deg mett lenge. 1/2 kvitløksfedd og 1/2 ts finhakka chili salt og pepper.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Innbundet, Therese Elgquist,... Bok og Media.

RELATERTE BØKER