Vegetarsalater; mettende og smakfulle

Vegetarsalater; mettende og smakfulle - Therese Elgquist | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Therese Elgquist
DIMENSJON
11,21 MB
FILNAVN
Vegetarsalater; mettende og smakfulle.pdf
ISBN
8247868352331

BESKRIVELSE

Her får du 50 oppskrifter på sunne, smakfulle og ikke minst mettende vegetarretter. Therese Elgquist forteller deg hvordan du planlegger og komponerer alt-i-ett-salater - friske og spennende blandinger av bladgrønt, grønnsaker, rotfrukter, gryn og belgvekster - som inneholder det du trenger av næringsstoffer. Her finner du oppskrifter på kalde retter, lune salater, grønt tilbehør og et helt kapittel med dressinger laget med fersk frukt og bær, urteolje og pesto, som gir retten det lille ekstra. Boken har også et råvareleksikon og tips om basisvarer som det lønner seg å ha i skapet for å kunne lage noe spontant.Hver rett er merket med om retten er vegansk, glutenfri eller uten nøtter.

"Veganer, spiser bare gress og salat da?" er et overraskende vanlig spørsmål. Men salat trenger ikke være et skjellsord, langt i fra.

Her får du 50 oppskrifter på sunne, smakfulle og ikke minst mettende vegetarretter. Therese Elgquist forteller deg hvordan du planlegger og komponerer alt-i-ett-salater - friske og spennende blandinger av bladgrønt, grønnsaker, rotfrukter, gryn og belgvekster - som inneholder det du trenger av næringsstoffer. Vi har oppskrift på 12 super gode salater, passer like godt til lunsj som til middag.

RELATERTE BØKER