Tyskland

Tyskland - Liv Mossige | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Mossige
DIMENSJON
11,17 MB
FILNAVN
Tyskland.pdf
ISBN
4460296639620

BESKRIVELSE

Tyskland er Liv Mossiges debutroman. Historien utspiller seg i Norge under andre verdenskrig, der vi møter Hanne, en jente med en begrenset forståelse av verden. Hun legger ut på en reise for å finne søsteren, som hun tror befinner seg i Tyskland. Hanne vandrer inn i skogen hvor hun møter onkelen som sier han skal hjelpe henne. På nåtidsplan befinner vi oss i skog ikke langt fra huset der Hanna bor, men romanens univers er mye større.Med finstemt følelse for menneskets utsatthet tar Mossige oss med inn i en verden som ses ene og alene gjennom Hannas blikk, styres av hennes ønsker og drømmer. Det er en egenrådig og fascinerende roman, som leder tanken hen til Flannery O'Conner og William Faulkner. En sterk og særegen debut, med vilje og evne til å lodde dypt i menneskelivet.

Mosel-regionen er den mest kjente vinregionen i Tyskland og det er lett å komme seg dit fra Frankfurt. Omtrent halvparten av vinen som lages her er riesling. Kr 180,- i servicehonorar ved bestilling av reiser til Danmark og Tyskland per telefon og på billettkontor.

Bahrain: 22: BH67BMAG00001299123456 Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler tyskland Det er ikke størrelsen det kommer an på. Rheingau er det minste av Tysklands klassiske vinområder, men har naturen på sin side.

RELATERTE BØKER