Tekniske bestemmelser

Tekniske bestemmelser - KS | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
KS
DIMENSJON
11,29 MB
FILNAVN
Tekniske bestemmelser.pdf
ISBN
7776264837530

BESKRIVELSE

Standard abonnementsvilkår for vann og avløp skal ivareta det gjensidige ansvarsforholdet mellom kommunen og den enkelte abonnent i forbindelse med tilknytning til offentlig vann- og avløpsanlegg, og sikre betryggende utførelse av sanitærinstallasjoner og private vann- og avløpsanlegg. Abonnementsvilkårene består av to hefter Administrative bestemmelser - som tar for seg juridiske og forvaltningsmessige forhold Tekniske bestemmelser - som fastlegger krav til teknisk utførelse Standard abonnementsvilkår for vann og avløp bør vedtas av den enkelte kommune for at de skal ha tilstrekkelig gyldighet. Vilkårene er utformet slik at de uforandret kan vedtas av kommunen, men det er også mulighet for kommunene til å legge inn egne særbestemmelser. Denne utgaven tar hensyn til endrede krav og bestemmelser og nye utfordringer som kommunene står overfor. Alle berørte parter, både huseiere, profesjonelle aktører og kommunalt ansatte, vil ha nytte av disse abonnementsvilkårene.

1566 om utfyllende tekniske og arkivfaglige bestemmelser om behandling av offentlige arkiver kapittel IV og V, versjon ... 1 Kommentarer til Tekniske bestemmelser 2.1.4 Ekstraordinære vannuttak Jf. 3.14 Ansvarsbegrensning i Administrative bestemmelser.

218,-Veil. pris: 249,-Spar: 31,-Standard abonnementsvilkår for vann og avløp skal ivareta det gjensidige ansvarsforholdet mellom kommunen og den enkelte abonnent i forbindelse med tilknytning til offentlig vann- og avløpsanlegg, og sikre betryggende utførelse av sanitærinstallasjoner og private vann- og ... Tekniske bestemmelser For å sikre god kvalitet på de rørtekniske anleggene er det viktig at det bygges i samsvar med de tekniske bestemmelsene for fjernvarme i området.

RELATERTE BØKER