Tabeller og formelsamling for ingeniørhøyskolen

Tabeller og formelsamling for ingeniørhøyskolen - Paul T. Cappelen, Kåre P. Dalen, Kaare Frølich Hanssen, Lars Roseng, Stein Tryti | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul T. Cappelen, Kåre P. Dalen, Kaare Frølich Hanssen, Lars Roseng, Stein Tryti
DIMENSJON
10,73 MB
FILNAVN
Tabeller og formelsamling for ingeniørhøyskolen.pdf
ISBN
7933498502958

BESKRIVELSE

Tabeller og formelsamling er først og fremst utarbeidet som et hjelpemiddel for studenter ved ingeniørutdanningen, men den kan også være aktuell for studenter og elever ved andre tekniske utdanninger.Utvalget av formler og tabeller bygger er utarbeidet i samråd med rammeplanen for grunnlagsfagene i ingeniørutdanningen på en slik måte at boka bør kunne brukes som et hjelpemiddel ved eksamen i disse fagene.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205353114 Formler og tabeller er skrevet for at studentene i bachelor- og masterstudier skal ha lett tilgang til viktige formler og data i fagene matematikk, fysikk, kjemi, statistikk og mekanikk. Studentene har god plass til å gjøre egne notater for å gi boka et personlig preg. Elektroteknisk formelsamling .

Tabeller og formelsamling for ingeniørhøyskolen . 229,-På lager.

RELATERTE BØKER