Sykdomslære

Sykdomslære - Tore Taraldsen, Inger Simonsen Taraldsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Taraldsen, Inger Simonsen Taraldsen
DIMENSJON
10,91 MB
FILNAVN
Sykdomslære.pdf
ISBN
6873883290219

BESKRIVELSE

Pixmed Basic Sykdomslære dekker de viktigste sykdommene. I denne boken er det ikke skrevet om kreft, infeksjoner eller medikamenter. Disse tema dekkes i egne bøker: Pixmed Basic Kreft, Pixmed Basic Infeksjoner og Pixmed Basic Medikamenter og medikamentregning. Boken er flott som støttelitteratur for alle som studerer sykepleie, vernepleie, paramedic eller andre retninger innen helse. Egner seg som fagbøker for yrkesfag som legesekretær og ambulansearbeider. Boka gir god oversikt over de viktigste diagnosene.

Sykdomslære Pixmed Basic hjelper deg til å få oversikt over hjerte - og karsykdommer. I denne artikkelen lærer du litt mer om hjerteinfarkt (Infarctus cordis) Hjerteinfarkt Hjerteinfarkt oppstår når et av hjertets pulsårer (koronararteriene) tettes igjen. Emnet gir en innføring i grunnleggende temaer innen anatomi, fysiologi og sykdomslære.

Bokens innledende del omhandler historikk om indremedisin, kirurgi og anestesi, og generelt om sykdommer. Boken har tre hoveddeler: Sykdomslære, Skader og ulykker, Anestesi, overvåking og intensivmedisin. Kurset gir grunnleggende kunnskap i sykdomslære, relevante observasjoner, rapport og tiltak i forbindelse med virusinfeksjon i luftveiene.

RELATERTE BØKER