Språklæring det siste året i barnehagen

Språklæring det siste året i barnehagen - Ingvild Alfheim, Cecilie Dyrkorn Fodstad, Christine B. Østbø Munch, Marit Semundseth | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvild Alfheim, Cecilie Dyrkorn Fodstad, Christine B. Østbø Munch, Marit Semundseth
DIMENSJON
7,3 MB
FILNAVN
Språklæring det siste året i barnehagen.pdf
ISBN
2740192434299

BESKRIVELSE

Gjennom lek og utforskende samtaler kommuniserer barn med andre, de lærer ord og begreper, og det meste av grammatikken er ferdig utviklet når barna begynner på skolen. Forfatterne belyser de eldste barnehagebarnas språkmiljø, både i et her-og-nå-perspektiv og med henblikk på barns overgang til skolen. Boka er forskningsbasert og tematiserer blant annet: - hvordan personalet kan skape et inkluderende og kreativt språkmiljø det siste året i barnehagen- hva 5- og 6-åringene innehar av språklig kompetanse - hvordan personalet i barnehagen kan støtte de eldste barnas andrespråkutvikling- hvordan kartlegging kan forstås som en del av barnehagens språkarbeid- hvordan de eldste barnehagebarnas lek, estetiske opplevelser og tekstlige uttrykk er vesentlig for deres danningRedaktørene, Cecilie Dyrkorn Fodstad og Ingvild Alfheim, har skrevet boka sammen med Christine B. Østbø Munch og Marit Semundseth.

Språklæring det siste året i barnehagen Alfheim, Ingvild (red.), Fodstad, Cecilie Dyrkorn (red.), Munch, Christine Østbø og Semundseth, Marit Universitetsforlaget 2018 Pris: 328,-. heftet, 2018.

Multimodal literacy i barnehagen. Språklæring det siste året i barnehagen Av: Ingvild Alfheim og Cecilie Dyrkorn Fodstad (red). Barnehagebarns språklige erfaringer danner et utgangspunkt for videre læring, virkelighetserfaring og opplevelse. Tallet på barnehager har gått jevnt ned de siste årene.

RELATERTE BØKER